cserépedény

"Amet" ételek: a modellek áttekintése

Amet ételek: a modellek áttekintése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Termelési történelem
  2. Termékjellemzők
  3. Különböző fajok
  4. Előnyök és hátrányok

Az "Amet" gyakorlati ételek nagyon népszerűek Oroszországban és a szomszédos országokban. Magas specifikációi és megfizethető árai lehetővé teszik az ételek használatát az otthoni konyhában és a vendéglátásban.

Termelési történelem

Az "Amet" cég története 1898-ra nyúlik vissza. 1972-ben a cég étkészletet indított, és különféle fémtermékek gyártását kezdte meg. A modern termelési technológiák használata a termékfajták bővüléséhez vezetett, és a vállalat magasabb termékminőséget ért el (háromrétegű edények). 2006 óta kezdte meg a vendéglátóipari létesítmények kiegészítők gyártását.

Ma az üzem dinamikusan fejlődik, és egy diverzifikált releváns vállalkozás, az értékesítés szempontjából az urálok egyik vezetője. Védjegye alatt a vállalat több mint 700 rozsdamentes acéltermék fajtát gyárt.

Az Amet ételek gyártásánál a modern berendezések és a japán technológiák használatosak, melynek köszönhetően a termékek funkcionalitása és jellemzői pozitív visszajelzést kaptak a felhasználóktól.

Termékjellemzők

Az „Amet” vacsorakészletek és edények nagyon népszerűek a vásárlók körében. Még a kulináris ipar legszigorúbb felhasználói és munkavállalói is értékelni fogják a kecses és gyakorlati stílusát, minőségét és a fajok sokféleségét.

Konyhai eszközök és készülékek gyártásához használt kiváló minőségű rozsdamentes acél japán gyártóktólmegfelel az állami minőségi szabványoknak. Ez az anyag magas korrózióállósággal, tartóssággal és könnyű karbantartással rendelkezik. A rozsdamentes acél nem tartalmaz káros szennyeződéseket és teljesen biztonságos az egészségre.

A fém és a tükör polírozott felület alacsony hővezető képessége miatt Az „Amet” edények lassan hűlnek le, és az ott főzött étel hosszabb ideig meleg marad. A főzéshez szükséges számos elem (edények, edények, stewpans) hármas aljzattal van ellátva, ami fokozza az ételek magas hőelosztási minőségét.

Különböző fajok

Az Amet modern cég az egyik legismertebb hazai vállalkozás, amely több mint 120 edényt jelöl. Ezek a következők.

  • Klasszikus sorozat - Különböző méretű és méretű edények: gőzölők, vízforralók, edények, kanálok, tányérok, bögrék, tálak és egyéb konyhai kiegészítők. Minden termék rozsdamentes acélból készült, sima felületű, műanyag vagy bár fogantyúval.
  • "Classic Prima" - Ez egy sor Amet edényeket, amelyek hőelosztó aljával alumíniumból és védőacélból állnak. A kollekció minden terméke tartós fémből készült, tükör polírozott. A szokásos edények és serpenyők mellett a gyűjtőedények közé tartozik a serpenyők, brojlerek, stewpans, edények forró tej és főzés manti.
  • „Szlávok” a rozsdamentes acélból készült átlátszatlan edényekből áll, háromrétegű alsó és térfogatú fogantyúval. Az edények különböző térfogata (1 liter) és átmérő. A szabványos fém mellett a sorozat üvegborításokat is tartalmaz.
  • "Thumbnail" Ez egy tükrös polírozott, rozsdamentes acél edénykészlet, amely kis adagokat készít. Tartalmaz 0,5 és 0,8 literes edényeket és 0,25 és 0,5 literes edényeket.
  • Edények "Ország" - Költségvetésesebb konyhai eszközök. Különböző típusú konyhai munkákhoz, házi készítésű ételek elkészítéséhez, valamint az országban bármikor elkészíthető ételek készítésére alkalmas. A sorozat különböző méretű acélból készült, matt kivitelű, levélfogantyúval ellátott edényekből és edényekből áll, a fedélen műanyag gomb. Az edény matt felülete nem igényel különös gondosságot, ellenáll a szennyeződésnek és könnyen tisztítható a legegyszerűbb szappanoldatban. Megmarad a megjelenése még ismételt használat után is vízhiány esetén. Az edények egyszerű és ergonómikus kialakítása több szabad helyet takarít meg a tűzhelyen és a konyhában tárolt helyeken is.
  • "Szakmai" sorozat képviseli a különböző varrat nélküli acéltartályok nagy mennyiségű étel főzéséhez: vödrök, edények, edények, tálak, stewpans (3,5 és 50 liter közötti), valamint 0,25 l adagolt edények.

Az Amet cég az egyetlen orosz gyár, amely rozsdamentes acélból készül, professzionális használatra. Az élelmiszeripari és vendéglátóipari szakemberek nagyra értékelték az Amet készülékek gyakorlati alkalmazhatóságát és könnyű használatát.

Előnyök és hátrányok

A rozsdamentes acéltermékek gyártásában szerzett éves tapasztalat csak a pozitív oldalról ajánlotta az Amet céget. Ezt a termékek vásárlóinak számos véleménye is megerősíti. A főbbeket az optimális ár-minőség arány, a környezetbarát anyagok, a funkcionalitás, a könnyű használat és az ápolás indokolja. Az edények egyedülálló bevonata megakadályozza, hogy az élelmiszerek égjenek, és hosszú ideig fenntartják a meleg hőmérsékletet.

Érdemes megjegyezni, hogy az ételek eredeti designja minden konyhabútorhoz jól illeszkedik.

A legtöbb előny hátterében vannak hátrányok: fémes gombok fűtése, dekoratív tulajdonságok elvesztése a sütőben való használatból, alacsony szilárdságú termékek.

A konyhai felszerelések választását szem előtt tartva érdemes ezt figyelembe venni Az "Amet" edények gazdaságos osztályra utalnak, és nem felelnek meg teljes mértékben a GOST követelményeinek. Ebben a szegmensben azonban ez a legjobb megoldás a kínai gyártók alternatív termékeivel összehasonlítva, és a vállalat garantálja termékeinek minőségét és biztonságát.

Az "Amet" ételeket részletesen megtekintheti az alábbiakban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok