cserépedény

A német ételekről

A német ételekről

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők, előnyök és hátrányok
 2. A gyártók áttekintése
 3. Kiválasztási szabályok
 4. Vélemények

A konyhai eszközök fontos része a mindennapi életnek. Gyakran ajánlott Németországban gyártott termékeket használni. De a hibákat és problémákat kiküszöbölni kell a témát megfelelően tanulmányozni.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A konyhai eszközök egyes márkáinak bizalmát vagy bizalmatlanságát nagyon gyakran és aktívan tárgyalják. Sok vállalat az eredeti marketing lépésekhez megy, és biztosítja a termékek teljes biztonságát. Tény, hogy nem ritka, hogy a rosszindulatú termékeket a hangos nevek álcázzák. Beszélj a német konyhai "fehér listáról" azzal a ténnyel, hogy Csak néhány vállalat létezik Németországban. A szakértők megállapították, hogy minden típusú öntött alumínium edényekből a németországi gyárak aránya legfeljebb 6%.

A második helyen a rozsdamentes termékek szegmense (kb. 1%). Más kategóriákban az igazi német ételek aránya még kisebb. Ezért rendkívül nehéz megtalálni a megfelelő termékeket. Ha azonban a professzionális használatra szánt tényeket ki kell számolni, akkor nagyon kevés márkára kell korlátozódnia.

Fontos: a német cégek túlnyomó többsége Kínában találja meg termelését - de a szigorú ellenőrzés lehetővé teszi a magas minőséget.

A gyártók áttekintése

A Woll márka termékei széles körű népszerűségnek örvendenek hazánkban. A vállalat teljes neve Woll Norbert. Különösen tartós, tapadásmentes bevonattal rendelkező öntött edények gyártásával foglalkozik. Összehasonlítva a versenytársak termékeivel, Norbert Woll leginkább tökéletes. A márka alatt gyártott ételek gyártása 1979 óta zajlik, és ez idő alatt az innovatív megoldásokat aktívan bevezették.

A Woll fémeszközök néha durva, de jól átgondolt kialakításúak. Ez pontosan hangsúlyozza a késztermék fő előnyeit:

 • hosszú élettartam;
 • kiváló minőségű;
 • kiváló funkcionalitás.

A Norbert Woll vezetése elkötelezett amellett, hogy biztosítsa maximális információnyitás.

A termékek jó alternatívának tekinthetők. Fissler, a hazai fogyasztók számára is jól ismert. Az orosz forgalmazó szervezet, a RAMO, amely ezt a német vállalatot képviseli az Orosz Föderációban, igen széles körű forgalmazási hálózattal rendelkezik. Nem nehéz megvenni a Fissler termékeket az orosz fővároson kívül is. A márka már 1845 óta ismert, 2007-ben pedig Németországban a legfejlettebb.

A Fissler ételeket a modern technológiai fejlesztések segítségével hozzák létre. A különböző modellek folyamatosan nemzetközi versenyeket nyernek.

A cégnek még hosszabb története van. Zwilling. Teljes neve Zwilling J. A. Henckels. Üzemei ​​1731 óta működnek.

Hosszú ideig csak a kést gyártották a márka alatt. A XXI. Század eleje óta azonban a vállalat egyre nagyobb figyelmet fordított az edényekre és a konyhai kiegészítőkre. A termelés bővítése érdekében saját kapacitások létrehozása mellett kész márka-vállalatokat is vásároltak. Staub, Demeyere. De a mennyiségi növekedés önmagában nem cél - a vállalat mindig a stabil minőséget érdekli.

Ha a szokásos acél vagy ónozott ételek valamilyen okból nem felelnek meg Önnek, akkor figyelni kell a márka termékeire. Silit. 1920 óta létezik, és ebben az időben mindig is nagy érdeklődést mutatott az iparág legújabb technikai újításai iránt. Most álljon ki a Silargan eredeti üveg-kerámia bevonattal rendelkező modellek. A Silit közös előnyei:

 • kifogástalan minőségi szint;
 • teljes ökológiai és egészségügyi biztonság;
 • munkaegyensúly;
 • egyedi design.

Azonban a márka termékeinek költsége nagyon jelentős.

Az oroszországi ellátás még mindig viszonylag kicsi, és meglehetősen nehéz megvásárolni egy valódi Silit-ot.

Ha pedig a keresletre összpontosít Németországban, akkor inkább a termékeket kell előnyben részesítenie WMF. A németek maguk vásárolják meg őket - nem csak a kiskereskedelmi üzletekben, hanem a szupermarketekben is.

Fontos: hazánkban szinte soha nem találhatók WMF ételek, és általában az EU-ba utaznak.

Ez a preferencia megérthető, megmagyarázható:

 • kitűnő design;
 • méltó minőség;
 • kiváló funkcionalitás.

A vállalat 1853 óta működik. Tekintse meg a hivatalos webhely legújabb gyűjteményeit.

De aggodalomra ad okot SKK viszonylag nemrégiben jelent meg. Az üzemek termelése 1985-ben kezdődött. A Wollhoz hasonlóan ez az edény kézzel öntéssel készül.

Minden késztermék rendkívül tartós tapadásmentes bevonattal van bevonva. Csak SKK alumínium edényeket szállítunk hazánkba.

Az öntöttvas és rozsdamentes acél modelljeit nem hivatalosan importálják az Orosz Föderációba.

Ha a fogyasztók öntött alumínium tartályokat igényelnek, figyeljen rá a BAF márkájú árukon. A vállalat a termelését Fischbach városába összpontosította.

A BAF termékek nem rendelkeznek kiváló formatervekkel. Néha még őszintén megfogalmazatlannak is tekintik, de a masszív szerkezetek nagyon magas színvonalúak. A BAF majdnem 100 éve dolgozik, és most már meglehetősen modern technológiával rendelkezik. A márka és a kiváló hírnév mellett.

Figyelmet érdemel ELO termékekamelyek 85 évig készülnek. Ez a márka Oroszországban jól ismert, és bármely hazai hipermarketben megvásárolható. Az eredeti német származás nem zavarja az ELO termékek ésszerű árának fenntartását. A vállalat nagyon óvatosan dolgozik, és a lehető legnagyobb mértékben szigorúan ellenőrzi a minőséget.

Ami a Beem termékeket illeti, annak ellenére, hogy az ELO termékeit sokkal később gyártották, nem okoz problémát.

Hamburg gyár 2012 óta működik Stahlberg. A vállalat a legmodernebb technológiákat alkalmazza, és:

 • lábasok,
 • kanalak;
 • gőzhajók;
 • vízforralók;
 • Étel melegítők;
 • Fondues és sok más elem.

Becker - A "baker" német nyelvű neve. A márka kínálatában készen áll a különféle ételek készítésére szolgáló készételek és néhány fajtája.

Közvetlenül a cégboltban megrendelhető termékeket rendelhet Oroszországban.

Figyelemre méltó az AMT Gastroguss termékek is:

 • közönséges és palacsinta edények;
 • Walky-talkie;
 • grillek;
 • pálcák és kanalak;
 • kacsacsészék és serpenyők.

Minden termék kiváló minőségű alumíniumból készült. A tartományban lévő tételek száma több százat ér el.

Végezze el a felülvizsgálatot a védjegyen Zillinger. Szigorúan szólva ez nem német, hanem osztrák cég.

A termékek minősége azonban nem alacsonyabb, mint a fent említett más vállalatok termékei.

Kiválasztási szabályok

Kiváló minőségű edények kiválasztása a konyhában nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Az összes említett vállalat leírása azt jelzi, hogy jó termékeket gyártanak. Azonban nem csak a márkára, hanem a gyakorlati jellemzőkre is figyelni kell. A rozsdamentes acél edények hosszúak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. A terhelések hatására gyakorlatilag nem esik össze.

A műanyag vagy szilikon toll jelentős előnyökkel jár. Az ilyen fogantyúk sokkal kényelmesebbek és kényelmesebbek a fémből. Ami az acél minőséget illeti, a legjobb megoldás egy ötvözet, amely 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez a kompozíció minimálisra csökkenti a korrózió valószínűségét. A króm-nikkelacél nem reagál kémiailag az élelmiszer-összetevőkre.

Fontos szerepet játszanak az alsó tulajdonságok. A többrétegű alsó rész még többet melegít, és hosszabb ideig tartja a hőt. Nagyon jó lesz, ha a borító a csomagban található.Az átlátszó fedők különösen praktikusak (könnyebbé teszik a sütés szabályozását).

Fontos: ellenőrizni kell, hogy egy adott minta alkalmas-e az indukciós tűzhelyen végzett munkára.

Ezt speciális jelöléssel tanulhatja meg. De annak érdekében, hogy ne kockáztasson, akkor a serpenyőt vagy a serpenyőt egy mágnes segítségével is tesztelni kell. Néhány modell lehetővé teszi, hogy a szűrőedény nélkül vizet öntsön - ez nagyon hasznos a tészta főzéséhez. Tájékoztatásul: ha belsejében van az ömlött folyadék mennyisége, ez lehetővé teszi a recept pontosabb követését. És ha van egy nehéz, feszes fedél a tetején, jobb lesz a hőt és a nedvességet az edények belsejében tartani.

Az anyag is fontos. Az öntöttvas évszázadok alatt egyáltalán nem elavult, és kiválóan alkalmas az élelmiszer eloltására. Öntöttvas tartályokban a termékek szinte nem égnek. Ez az ötvözet a lassú fűtésnek és az egyenletes hőelnyelésnek köszönhetően ideális hosszú élelemre. Öntöttvas a lehető leghosszabb és stabilabb. Még a jelentős terhet is igazolja az előkészítő ételek csodálatos íze.

Az alumínium elvesztette népszerűségét, mert gyakran nem elég hasznos anyagnak tekintik. Ez a fém különösen rossz az éles és savas termékek esetében. Azonban az ételeket a tej forrására lehet használni.

Fontos: Az alumínium tartályoknak vastagabbnak kell lenniük. A nagyon vékony falak könnyen megsérülhetnek.

Vélemények

A német ételek egyedi modelljeit illetően serpenyők Fissler Crispy Ceramic Classic ellentmondásos felméréseket okozhat. Bár a leírás említi, hogy acél pengék használhatók, valójában ellenjavallt. Még a gondos használatuk során is nagyon gyorsan megjelennek a chipek. Megjegyezzük azonban, hogy az ilyen serpenyőkben könnyű ételeket főzni, hogy az ízletes és egészséges. A napraforgóolaj használata nem lesz különleges.

Megjegyzés: Néhány fogyasztó megjegyezte ezt Ez a modell elviseli a merev válllapokat is. Nyilvánvaló, hogy ez a különbség az áruk egyes tételeinek jellemzőivel függ össze.

A Fissler Crispy Steelux Premium jó minőségű acélból készül, ezt a serpenyőt problémamentesen mossuk. Az ilyen ételeket azonban nem lehet univerzálisnak tekinteni - például a hagyományos húsgombócok esetében rendkívül rosszul illeszkedik. Más ételek elkészítésekor gondosan figyelemmel kell kísérnie a készségeket, hogy az étel ne maradjon az alsó részen.

  Figyelmet és serpenyőt érdemel Fissler Solea. Teljes mértékben igazolják a befektetett pénzeket, és csak a borítók tárolásával kapcsolatos problémák merülhetnek fel - további szekrényre van szükség. E hiányosság kivételével minden más nem okoz panaszt.

  Az ELO Pure Mercury jó hírnevet szerzett a "Thermoceramic" speciális bevonattal. Ezekben a mély edényekben főzhet, mint egy serpenyőben. Megjegyezzük, hogy elég egyszerű a ruddy kéreg elérése. A tapadásmentes bevonat nagyon megbízható és gondos üzemeltetéssel több éve működik. A mosogatógépben meg lehet mosni a serpenyőt, és szokásos fém evőeszközöket kell használni. A falak azonban néhány fogyasztó szerint túl vékonyak.

  A 16 cm-es Fissler Special Snack professzionális tapadásmentes bevonattal nagyon hosszú ideig tarthat. A lefedettség is tartós. Az egyetlen negatív nem túl nagy. Ezt a modellt olyan gyors ételekhez ajánljuk, mint a rántotta vagy a sült hagyma-sárgarépa keverék. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a német ételek általában magas minőségűek, de a nüanságok figyelembevételével ki kell választani őket.

  Az AMT Gastroguss Frying Pan áttekintése Lásd a következő videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok