cserépedény

Tefal ételek: különböző modellek

Tefal ételek: különböző modellek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők és előnyök
  2. A népszerű készletek áttekintése
  3. Vásárlói vélemények

A Tefal cégnek már régóta sikerült megfizethető áron magas színvonalú és tartós termékeket gyártania. Gyakorlatilag minden háziasszony legalább egyszer használta a vállalat edényeit vagy edényeit főzéshez. Cikkünkben megvizsgáljuk a márka étkészletének jellemzőit és előnyeit, ismertetjük a legnépszerűbb készleteket, és áttekintjük az ügyfelek által az interneten maradt visszajelzéseket.

Jellemzők és előnyök

A Tefal törődik a hírnevével, így minden eszközt gondosan nyomon követnek és tesztelnek minden termelési szakaszban, hogy a vevő a legjobb terméket kaphassa az egészséges ételek elkészítéséhez. A professzionális fejlesztők és a modern technológiák nemcsak az ételek magas minőségét biztosítják, hanem hosszú élettartamot is biztosítanak. A vállalat 10 év garanciát ad minden termékre, ami sokat mond.

A termékek gyártásához a márka kiváló minőségű, rozsdamentes acél 18/10 osztályú, amely a króm és a nikkel optimális arányát tartalmazza. Az első megakadályozza a korrózió előfordulását, a második lehetővé teszi a modellek ideális formájának megadását.

Mindegyik termék nem tapadó bevonattal van ellátva, amelyet a kibocsátás előtt különböző módon teszteltek a kopásállóság érdekében. A felület lehetővé teszi, hogy csepp olaj nélkül főzzön.

Néhány modell felszerelt háromrétegű indukciós alsó HIBB technológia. Jellemzője az alumínium réteg jelenléte a felső és az alsó réteg között, ami biztosítja a termékek egyenletes és gyors melegítését. Egyedülálló technológiának köszönhetően az ételek gyártása zökkenőmentes hegesztéssel történik, amely megakadályozza a serpenyők és edények deformálódását hosszú ideig.

Egyéb Tefal modellek DURABASE Technology aljával vannak felszerelve. A serpenyők, serpenyők és edények hátsó részén különleges sugarak találhatók, amelyek a termék gyors és egyenletes eloszlását biztosítják. Ez a fajta fenék megakadályozza a túlmelegedés miatti deformáció előfordulását, mivel a magas hőmérséklet ellenáll.

Meg kell jegyezni, hogy a DURABASE technológia alapján készült edények nem kombinálódnak az indukciós főzőfelületekkel.

A 2000 után gyártott Tefal termékek fel vannak szerelve speciális jelző Thermo-Spot, felelős az optimális fűtési hőmérséklet beállításáért. Úgy néz ki, mint egy piros kör, világosabb árnyékos mintával. A fűtés során a minta, amikor a hőmérséklet eléri a 180 fokos alsó szintet, fokozatosan elsötétül, amíg a kör egységes vörös színt nem kap.

Ha a hőmérséklet meghaladja a 240 fokos kritikus szintet, az érték ismét megjelenik a kijelzőn, fordított árnyékban. Ez egy jel a főzés leállítására és a serpenyő eltávolítására a tűzről.

A Tefal termékek másik előnye, hogy egy sorozatok modelljein eltávolítható fogantyú van.. Ennek a funkciónak a praktikussága az évek során bizonyított, és a háziasszonyok elégedett válaszai. Az ergonómikus forma a rögzítés kényelmét és megbízhatóságát biztosítja. A fogantyú szilárdan rögzítve van az eszközhöz, és ha szükséges, egy gomb megnyomásával könnyen eltávolítható. A termék legfeljebb 240 fokos hőteljesítményű.

A fogantyú eltávolításának képessége a Tefal ételeinek sok előnye. Először is a tárolás kényelmét szolgálja. A fogantyú eltávolítása után óvatosan behelyezheti egymásba a serpenyőket, a kanálokat és a pálcákat, és elküldheti a polcra, és helyezze a fogantyút a legkisebb termékbe. Győződjön meg róla, hogy az eszközök nem fognak sok helyet foglalni.A kivehető fogantyú második előnye az, hogy a sütőben főzőedényeket és edényeket használhat, és könnyen beilleszthetők bármelyik egységbe.

A mosogatógépben való elhelyezés, ahol minden centiméter fontos, kompaktabb lesz. A fogantyú az evőeszköz rekeszébe helyezhető.

Az ilyen típusú ételek különösen hasznosak a kisgyermekes családok számára, akik mindent meg akarnak érinteni. A fogantyúk hiánya nem teszi lehetővé, hogy megragadják és véletlenül megfordítsák a serpenyőt, ami nagyban megkönnyíti az anya munkáját és biztosítja a gyermek biztonságát.

Meg kell jegyezni, hogy Az összes Tefal márkagyár teljes mértékben megfelel az ISO 14001 és az 1907/2006 számú európai uniós rendelet minőségi előírásainak. Biztosítják, hogy a vállalat gondoskodik a gyárak természeti negatív hatásainak minimalizálásáról, és hogy a márka vállalja, hogy gondosan figyelemmel kíséri a megvásárolt anyagokat és alkatrészeket, vagyis a káros összetevők hiányának garantálását. A Tefal márka összes termékének dobozában van egy „Health & Ecology” ökocímke.

A logó azt jelenti, hogy a vállalat nem hozza hozzá a termékhez perfluor-oktánt, kadmiumot, ólmot és más nehézfém savat, amely néhány gátlástalan gyártó zománcában található.

A népszerű készletek áttekintése

A vállalat számos kiváló minőségű és stílusos dizájnt kínál. Minden termék kompatibilis bármilyen típusú főzőlappal, beleértve az indukciót is. A serpenyők termináljelzővel rendelkeznek.

Tefal aroma

A Tefal Aroma konyhai felszerelése nagyszerű segítő lesz minden háziasszony számára. A cserepek átmérője 20 és 24 cm, egy kanál - 20 cm, a termékek öntött alumíniumból készülnek, melynek köszönhetően az étel melegebb ideig tartható a főzés után. A vastag alsó rész és a falak lehetővé teszik a sütőkben az edények sütésére szolgáló eszközök használatát. Belső bevonat nem tapadó tulajdonságokkal a technológia Titanum extra titánrészecskéket tartalmaz, megakadályozza a felületi szennyeződést, és könnyű karbantartást és tisztítást biztosít.

Mindkét oldalon a modellek kényelmes elvezető fúvókákkal vannak ellátva, valamint a belső falon egy mérési skála. Különös figyelmet érdemel egy függőleges helyzetben elhelyezett, kiterjesztett fogantyúval ellátott fedél.

Az aromás edények átmérője 22,24 és 26 cm. A titán belső tapadásmentes bevonata lehetővé teszi a termékek csepegtetését egy csepp olaj nélkül.

Kényelmes fúvókák a burkolat oldalán úgy vannak kialakítva, hogy a felesleges folyadékot leeresztik. A fő hosszúkás fogantyún kívül egy kis fogantyú található a kényelmesebb használat érdekében.

Ingenio

Ez a sor 4 készletből áll.

A Tefal Ingenio ételek áttekintése, lásd alább.

PTFE

Három elemből áll: 24 és 28 cm-es alumíniumdobozok és levehető fogantyú. A belső felület négy rétegből áll, amelyek növelik a termékek szilárdságát és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Az eszközök nem tapadó tulajdonságai lehetővé teszik az egészséges ételek elkészítését. Egy további 24 cm-es serpenyővel és 28 cm-es univerzális fedéllel rendelkezik, amely bármilyen modellhez illeszkedik. Csak gáz- és villanytűzhellyel kombinálva.

ínyenc

A gyűjtemény két, 22 és 26 cm átmérőjű edényt és egy levehető fogantyút tartalmaz. A készülékek rozsdamentes acélból készülnek, nagy szilárdsággal és tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, magas karc- és forgácsállósággal, ami lehetővé teszi a fém spatula használatát főzés közben. A Thermo-Spot piros jelzőfény mutatja a fűtőberendezések szintjét. A termékeket bármilyen típusú főzőfelülettel kombinálják.

zománc

A készlet 10 darabból áll: egy serpenyőben - 24 cm, egy kanál - 18 cm-es, grillrács - 27 cm, rács - 22 cm, üvegborító, fogantyú, két műanyag borítás és két műanyag lapát. Az Expert pro bevonat kerámiából készül, és fokozott tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. A kiváló minőségű zománccsokoládé árnyékoló külső rétege nem fél a túlmelegedéstől. A gyűjteményből származó termékek szelektíven megvásárolhatók az Ön igényeinek megfelelően. A készülékek csak gáz- és elektromos kályhákhoz alkalmasak.

indukció

A készlet tartalmaz egy 24 cm átmérőjű rácsot, egy 28 cm-es wok-t, egy 20 cm-es vödör, minden egyes mágneses fogantyúval ellátott fedelet, egy műanyag fedelet a vödör számára, eltávolítható fogantyút és egy spatulát. Az Expert Expert Expert bevonat magas tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik., A külső fekete alumíniumból készült, továbbá az alján acéllemez található, amely még gyorsabb fűtést biztosít. Az üveg burkolatai gumikerekekkel vannak ellátva, ami hozzájárul a pántos illeszkedéshez. Az eszközök bármilyen lemezzel kompatibilisek.

Jamie oliver

Ez a sorozat három készletből áll.

csiszolt

A gyűjtemény két edényt tartalmaz 20 és 24 cm-es fedéllel, valamint egy 16 cm-es fedéllel ellátott kanállal, amelyek rozsdamentes acélból készültek, a fémdoboz fekete matt csíkkal van díszítve. Az ergonomikusan kialakított fogantyúk nem melegítenek a főzés során, és szilárdan csatlakoznak a testhez. A rozsdamentes acélból, alumíniumból és mágneses acélból álló háromrétegű aljzat gyors és egyenletes fűtést biztosít. A készülékek kompatibilisek bármely lemezzel.

öntvény

A készlet 27 cm-es grillezőtálcát, 30 cm-es wokot, klasszikus 20,24 és 28 cm-es öntött alumínium edényt tartalmaz. A termékek könnyűek és kényelmesek. A sűrített fenék fémlemezzel van ellátva lehetővé teszi, hogy főzni egy indukciós tűzhelyen. A belső felület hullámos, nem tapadó tulajdonságokkal és a kompozícióban lévő titánrészecskék lehetővé teszik a termékek olaj nélküli előállítását. Ergonomikus rozsdamentes acél fogantyú, szilárdan rögzítve a testhez. Mindkét oldalon fúvókák vannak a lefolyáshoz.

főáram

Ez a készlet 25 cm-es stewpanet, 16 cm-es kanál és két 20 és 24 cm-es edényt tartalmaz. A fazekak belső falain mérési skála van. Az ergonomikusan kialakított fogantyúk könnyen mozgatják az eszközöket. Az edények kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, A Prometal pro belső rétege lehetővé teszi a fém spatulák használatát főzés közben. Az alsó acéllemeznek köszönhetően a serpenyők használhatók. minden típusú főzőlapon.

szakvélemény

A sorozat sorozata: klasszikus serpenyők - 21,24,26 és 28 cm, palacsinta serpenyő - 25 cm, wok - 28 cm, grill - 26 cm, serpenyő - 20 cm fedéllel, stewpan - 26 cm fedéllel. Minden termék kizárólagos, szabadalmaztatott technológia Titanium Hard Base, amely egy vastag fenék jelenlétét jelzi, amely titánrészecskéket tartalmaz a készítményben. A gyártó azt állítja, hogy az edények ebben a sorozatban 30 évig tartanak. A tapadásmentes bevonat nemcsak a főzés egyszerűségét, hanem a mosógépek egyszerűségét is biztosítja. A szakértelem modelljeit bármilyen főzőlappal kombinálják.

intuíció

Ennek a vonalnak a készlete két, 20 és 24 cm-es, 16 cm-es kanállal rendelkezik, amelyek rozsdamentes acélból készülnek és vastag, kapszulázott aljjal vannak ellátva, ami egyenletes és gyors fűtést biztosít. Az eset ellenáll az alakváltozásoknak és bármilyen kárnak. Az üvegburkolatok különleges nyílással rendelkeznek a gőz számára. A edények szélei kis üregekkel rendelkeznek a folyadék elvezetéséhez. A belső falon mérési skála van. Bármilyen főzőlappal kombinálva.

Vásárlói vélemények

A felhasználók meglehetősen pozitívan beszélnek a Tefal márka termékeiről. Kiváló minőségű edények teszik a főzési folyamatot igazán örömnek. A termékek tartós kialakítása, az ergonómikus formájú kényelmes fogantyúk és a tapadásmentes bevonat lehetővé teszi, hogy gyorsan és ízletes és egészséges ételeket készítsen. Megjegyezzük az eszközök gondoskodását és tárolását, különösen a kivehető fogantyúval rendelkező modellek esetében, amelyek nem sok helyet foglalnak el. A Thermo-Spot indikátor sok ember számára meghatározza a serpenyők fűtésének mértékét, ami megkönnyíti a munkát. A vásárlók szeretik a Tefal készleteket, és ajánlják őket a barátoknak.

Az egyetlen felhasználó által talált hátrány a rántotta főzésének problémája. Valamilyen oknál fogva ez az adott étel gyakran ragad a panná. A többiért nincsenek panaszok.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok