evőeszköz

A gyermek evőeszközök kiválasztásának jellemzői

A gyermek evőeszközök kiválasztásának jellemzői

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. típusok
 2. anyag
 3. Jellemzők
 4. Gyártók értékelése

A hétköznapi életben az emberek standard evőeszközöket használnak: egy kést, villát, kanalat, desszert kanál, desszert villát. A gyermekek evőeszközei különleges árukategóriák. Egy ilyen készlet szinte mindig külön megvásárolható, mivel a gyermekek és felnőttek mérete eltérő. A babakészlet kiválasztása során az anyag minőségére, a gyártó véleményére, a gyermek testére van szükség, mert a gyermek teste gondosabb hozzáállást igényel. Ezüst, rozsdamentes acélból készült készülékek 2 vagy 4 elemre.

típusok

Általában minden evőeszköz két típusra oszlik:

 • egyén;
 • kollektív.

Az első csak egy személy, a második - segéd, használatát teszi lehetővé, amely lehetővé teszi az élelmiszer bevezetését. A baba készülékek az első kategóriába tartoznak. Néhányan nagyon szép és drága készleteket vásárolnak, amelyeket tárolnak és örökölnek.

Ha egy ilyen hagyományt szeretne kezdeni a családjában, akkor elkezdheti a gyermekszerzés lehetőségét.

Az egyéni készlet a következő elemeket tartalmazza:

 • az első és a második tanfolyam alapja - kanál és villa;
 • snack bár - villa + kés;
 • hal - speciális villa + kés;
 • desszert - kanál, villát, kést;
 • gyümölcs - kés + villa;
 • gyerekek.

Az utóbbi fajok saját jellemzői:

 • csökkentett méret;
 • termelési anyag: rozsdamentes acél, cupronickel, szilikon, műanyag, kevésbé ritka - ezüst;
 • A gyermekek érdekeit célzó hatékony tervezés (a gyönyörű eszközök csökkenthetik az asztalon lévő hüvelyek idejét, érdekelhetik a babát);
 • A készlet tartalmaz egy asztali kanalat, egy villát, egy teáskanál, egy kést, vagy csak egy kanál és egy villát.

anyag

Ez egy nagyon fontos paraméter, amelyet a vásárláskor kell összpontosítania. A piacon a következő anyagokból készült gyermekeszközök állnak rendelkezésre:

 • rozsdamentes acél - könnyen kezelhető, olcsó, könnyen tisztítható;
 • ezüst, nikkel ezüst (aranyozással vagy anélkül) - nagyon drága, szép állapotú anyagok, de különös gondosságot igényelnek, amelyek leggyakrabban nem napi használatra készülnek;
 • műanyag és szilikon - közülük az 1 év alatti csecsemők számára az első eszközök, könnyűek, kényelmesen tarthatók, nem hidegek, nem károsítják az ínyeket, megrekedhet.

A rozsdamentes acél a legnépszerűbb anyag a gyermekek számára készült eszközök gyártásához. aki lassan elkezdi megtanulni az önellátást. A 18/10-es jelölés azt jelzi, hogy az egyéb fémek hány százaléka volt: 18% króm, 10% nikkel. A termék fényét és erősségét adja.

Melchior a modern konyhai konyhai iparban elvesztette jelentőségét, a múltban nagyon népszerű és értékes volt, mint az ezüst. A munkaerőigényes nikkel-ezüst készülékek nem igényelnek nagy igényt.

Ez az evőeszköz minden háziasszony büszkesége, az ilyen eszközök gyönyörűen díszítettek, nagyon lenyűgözőek, az ezüst kanalak és a villák gyakran gravírozottak, tekintélyesek ajándékba. Azonban a szépség és az állapot ellenére az ezüst hangszerek sok bajt okozhatnak egy fiatal anyának:

 • nehézkesek, a gyermeknek „ilyen” ételekre kell nőnie;
 • komplex ellátás, amely megvédi az objektumokat a sötétségtől;
 • nem alkalmas minden nap, mivel a tisztítás specifikus.

Ha valami igazán szépet szeretne vásárolni, nézze meg az aranylevelű termékeket. Nemcsak ezüst és nikkel ezüstön, hanem rozsdamentes acélon is elvégezhető.

Bébi készülékek kombinálhatók, ha a fogantyú műanyagból készül, és a kanál vagy villát fémből készítik. Ezenkívül gyakori a fém szilikonfedelei, amelyek nem károsítják az ínyeket.

Jellemzők

Az első gyermekeszköz kanál, emlékezz erre nemcsak a fő funkciót, hanem a játékot is elvégzi. Ráadásul a babakanál gyorsan elveszik. Ajánlott két kanál vagy két különálló készlet megvásárlása, amelyek közül az egyik fényesebb és vonzóbb lesz. Miközben a gyermek egy fülbemászó dologgal játszik, általában etetheted. Az első kanál kényelmesen ívelt és jól illeszkedik a baba fogantyújához.

Az első készletek nemcsak egy kanálból, hanem egy villából állnak, de 2 év után csak a kezébe adhat egy villát. Először tanítania kell a gyermeket, hogy használja. Kicsi, kerek kerekek, tompa végekkel.

A gyermeknek az első kései a fogaknál előnyösebbek, így kényelmesebb a vágás, de nehezebb sérülni. Lehet, hogy 3 év után és a megfelelő képzés után késnek adunk egy gyereket. A gyermekeszközök mindig egyéniek, senki sem használja őket többé, alaposan megmossák, és korán sterilizálják.

Természetesen a gyermek edények több elemet tartalmaznak, mint az evőeszközök: ezek az ivó tálak, mély és sekély lemezek, csészék, palackok és így tovább.

Gyártók értékelése

Kiváló minőségű ételek kiválasztásához a baba számára a bevált gyártókra kell összpontosítania, akik bizonyították magukat a piacon, és a legújabb technológiával és kiváló minőségű, biztonságos anyaggal rendelkező termékeket gyártanak.

Ezenkívül a tervezés nagyon fontos, mivel a gyerekeket be kell vonni az objektumok evés, kényelem és biztonságának folyamatába.

Zwilling J. A. Henckels, Németország

A gyártó rozsdamentes acélból készült termékei nagyon kedveltek a fiatal anyák körében a gyerekek minősége miatt - kellemes, látványos kialakításnak köszönhetően. Különösen gyakori gyermek edények "Teddy Bear". Két kanál (asztal és tea), kést és villát tartalmaz. A vállalat eszközeinek előnyei közé tartozik:

 • a legmagasabb minőségű anyagok, idővel nem veszítik el a megjelenést;
 • szép design;
 • kényelmes méret;
 • hatékonyan ragyog;
 • kést nem lehet fájni.

Vannak hátrányok:

 • költségvetésen kívüli ár;
 • nem túl mély kanál.

Attribútum, Kína

Ennek a cégnek a készletei nagyobbak a költségvetés és a gyerekek körében nagyon népszerűek. Fogantyúik polimer vagy gumírozottak, és az alap rozsdamentes acélból készül. 4 darabot tartalmaz: 2 kanál, kést, villát. A villák lekerekített végekkel, késsel vannak ellátva. A tervek széles választéka, kiválaszthatja a gyermek ízét, minden elem színes, fényes, nagyon vonzó a gyermekek számára.

A vélemények szerint ajánlott a gumírozott fogantyúkkal ellátott készletek megvásárlása - ezek nem csúsznak a kezedbe.

Tescoma

A vállalat termékei közül csak egy - a magas költségek. A minőség azonban igazolja az árat. Előnyök:

 • A Tescoma műszerek nagyon látványosak, rozsdamentes acélból extrudált mintázattal rendelkeznek;
 • a fogantyúk fényesek, kiváló minőségű műanyagból készültek, kényelmesek egy kis kézben tartani őket;
 • A készlet tartalmaz egy univerzális kanalat, villát és kést;
 • kiváló minőségű anyagok.

Amet, Oroszország

Az alacsony költségű és nagyon szép rozsdamentes acél edények látványos metszetei különféle állatoknak és mesebeli hősöknek, például a "Gingerbread Man" -nak. A készlet 4 fő elemet tartalmaz: 2 kanál, villát, kést. Mindent a gyermekek jellemzőinek figyelembevételével készítenek, az eszközök biztonságosak és kényelmesek, mivel nagyon könnyűek.

A tollak nem csúsznak a kezükbe, mert durva élekkel, jó mélységű kanalakkal nem egyenletes. Az ár nagyon költséges. Az egyetlen negatív nem egy éles kés a gyermek szettéhez, nehéz még egy omlettet is vágni.

Tekintse át a "Levushka" gyermekeszközöket (Amet), lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok