Esti ruhák

Esti ruhák születésnapra

Esti ruhák születésnapra

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Válasszon egy ruhát az ünnepség jellegétől függően

A nők minden nap gondoskodnak arról, hogy a megfelelő ruhát választják a munkába, a dátumra, a filmekre vagy a barátaikkal való találkozásra. A ruhák kiválasztásának kérdése mindig releváns, de az akinek a születésnapja előtt vagyunk közelebb kerül hozzánk.

Válasszon egy ruhát az ünnepség jellegétől függően

Veled vagyunk, kedves asszonyok, nem csak stílusosnak és szépnek kell lenned, hanem az általános hangulatnak is.

Klasszikus stílus

A klasszikus ünneplés, amely egy rokon vagy csak szerettének évfordulója, megköveteli, hogy valami egyszerű, nem túl szánalmas és szigorú. Kiváló lehetőség lenne bármilyen koktél ruha.

A feleslegesen hosszú ruházat az esti kollekciókból fényes elemekkel, fodrosokkal és szaténokkal nem lenne teljesen megfelelő. De egy közepes hosszúságú, sima vagy matt ruha.

Ha egy étteremben meghívást kapnak egy szilárd évfordulóra, akkor az ujjlenyomat a jövőbeli ruházat elsőbbsége lesz. Nem feltétlenül hosszú, de még mindig meg kell fedniük a kéz felső részét. Képét kiegészítheti egy dzsekivel. Bármelyik pillanatban leveheti, és továbbra is szórakozhat.

Higgyen el nekem, a nagykorú hölgyek között, akik a fesztivál többségében lesznek, kényelmesebbnek érezheted magad.

Az évfordulókat nem mindig éttermekben tartják. Az ünnepségre, amely a lakásban összpontosul, egy estélyi ruha még inkább haszontalan. Ön nem lesz elégedett egy ilyen elegáns képpel.

Ha születésnapi lány vagy, és az ünneplés nem egy étteremben van, és nem egy luxus lakóhely, amely tele van a szolgák tömegével, akkor a padlón lévő estélyi ruha is elromlik. Vigyázz a vendégeinkre, ételeket szolgáljon fel, tisztítsa meg az asztalt és táncoljon egy hosszú estélyi ruhában - és ezt nem akarja megtenni. És ki tudja értékelni az elegáns ruháját, ha az asztalnál ülsz?

De ami valóban figyelmet kell fordítani a dekoltázs zónára. Gondosan ki kell emelni. A túlzottan mély hasítás kényelmetlen helyzetbe hozhatja Önt étkezés közben, amikor enyhén meg kell hajolnia. Gondoljon át erre a helyzetre, és válassza ki a felszerelés tetejét.

Az ünnepek nagyszámú pirítóst tartalmaznak, és minden alkalommal fel kell emelni egy poharat, még akkor is, ha nem fogsz inni. Ez a pillanat arra kényszeríti, hogy a képet ujjakkal hozza hozzá, még akkor is, ha azok rövidek.

Itt az ideje, hogy menjen a választott szövethez, amelyből a ruhád készül. Nem szabad gyorsan gyűrődni, elveszíteni az eredeti megjelenését, és túlságosan szoros az ábrán.

Jobb, ha a textúrát, az elsődleges színt és a további színeket az életkoruknak megfelelően választjuk. Világos rózsaszín, káprázatos, sárga és gyermek rajzok - hagyja, hogy mindenki a szekrényén kívül maradjon.

Ruha vagy blúz szoknya?

Az ötlet valójában nem rossz, ha nem egy dolog. Az ünnepségen belüli aktív mozgalom elkerülhetetlenül egy csavart blúzhoz vezet, amely a leginkább nem megfelelő pillanatban és a legérdekesebb helyen nyitható meg. A ruha kiválasztása még biztonságosabb és kényelmesebb.

Gyermek ünnepek

A gyermek születésnapi estélyi ruha nem mindig a megfelelő megoldás. A megfelelő ruhák egész gyűjteménye a "Stepford Wives" film. Az Ön választása egy hölgyszerű ruházat és könnyű megjelenés reggeli változata.

Ne feledje, hogy az anya egy gyermeknek az ő "arca", ezért komolyan vegye a kép kiválasztását. Legyen tökéletes minden születésnapja, beleértve az anyát is.

Most a családi megjelenés nagyon népszerű, amikor az anya a lányához hasonló ruhát helyez el. Meglehetősen harmonikus és egyszerű megoldás.

Ebben a képen nyitott karok lehetnek, zseblámpa vagy szárnyak formájában. Csak pasztell árnyalatok, gyengédség és nőiesség, nem fényes és savanyú színek. A virágmintás ruhát pöttyös anyagból, csíkos vagy ketrecből lehet megfontolni.

Az ihletet illetően lásd az ötvenes években uralkodó divat trendeket. A felszerelésed kissé hasonlíthatnak a "Slips" film hősnői ruháira. De csak kissé, mert nem fogsz a diszkóba.

Mit kell viselni tánc és karaoke?

Itt lehet viselni a legbátrabb és őszinte ruháit. Csábító obtyagivanie az alakodat, a maximális hasadást, a minimális hosszúságot - ilyen módon meghódítod a táncparkettet.

Nyaralás a természetben

A szabadtéri rendezvények egyre népszerűbbek. Hát, hogyan tudod ellenállni a kísértésnek, és ne mutasd meg a karcsú lábadat barnával?

Ebben az esetben rövid rövidnadrágokat kell viselnie, amelyek jól illeszkednek a rövid csúcshoz. A forró nyár az ilyen ruhák ideje. Azonban egy ilyen kép releváns lesz a vendégházban vagy egy pikniken.

Ez nem elég neked? Ezután dobja félre a cipőket, és cserélje ki őket a sarokkal. Ez a kép nem lesz teljes, szemüveg és kalap, egy hátizsák (rövidnadrág) vagy egy tengelykapcsoló-táska (ruha).

A kis, de szükségszerű smink és frizura esetében ez a helyzet. Tegyük fel, hogy születésnapi lány vagy. A közelgő nap gazdagnak és bonyolultnak ígérkezik, és ha maga is szépíti a szépséget, akkor kimerültnek, esetleg irritáltnak és egy kicsit dühösnek tűnik.

A végén ez a napod, a nyaralásod, és kényeztetheti magát. A smink, a manikűr és a frizurák kérdéseit szakembereknek hagyja, és szánjon időt a gyógyfürdőre, fodrászra, sminkesre és manikűr szakemberre. Ez helyesebb lesz.

Comments
  1. Anna
    27.10.2015

    Néha jöttem a születésnapomra, és szinte fürdőköpenyben látom a barátaimat. Azt hiszem, még akkor is, ha egy házat ünnepelünk, személyre kell hozni egy nyaralást, és okosnak kell lennie. A kávézó általában csendben marad;)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok