Ruházat az elhízott nők számára

Zöld estélyi ruha teljes

Zöld estélyi ruha teljes

csatlakozzon a vitához

 

A zöld estélyi ruha az elhízott nőknek különleges követelményeket támaszt az eleganciával és a testre szabással. Csak ez, minden tekintetben ideális, a ruha képes korrigálni az ábrát, elrejteni a hibákat az elemei alatt, és megmutatni az érdemeket. És ha a zöld hangot helyesen választjuk, akkor a ruha ára nem lesz.

A legfontosabb zöld árnyalatok, amelyek népszerűek:

  • smaragd,
  • menta,
  • világos zöld
  • sötétzöld.

A legfontosabb dolog - helyesen választani a ruha árnyékát és stílusát.

Néhány modell stílus, mások - elegancia, mások - szokatlan. A gazdag színek és az elegáns befejezések félelme egyszerűen nem megfelelő.

A mély hasításnak szükségszerűen és kétségtelenül kell lennie egy teljes nő estélyi ruhájában. És ha ez egy kissé elegáns hálóval van borítva, akkor az egész estét ragyogod, és minden oldalról meghallgatod a bókokat. És anélkül, hogy luxus magas melleket lehet még jobban megkülönböztetni, ha széles övet adunk hozzá, például aranyba. Nem elégedettek túlságosan széles csípővel? Akkor hagyd, hogy a ruha alján fáklyozzanak. Szövet? Csak levegő és fény.

Van még egy lehetőség, amelyet a túlsúlyos nőknek is figyelembe kell venniük. Világos árnyalatok, nyitott vállak, lángolt szoknya, vágások és magas derék, midi hosszúság. A komplexum mindezen elemei lenyűgöző eredményeket érnek el: kiemeljük a mellkasot, elrejthetjük a gyomrot és nyúlik a sziluett.

A csodálatos formák soha nem szolgáltak okot arra, hogy megtagadják magunkat extravagánsnak. Itt az ideje, hogy visszaállítsuk azokat a tilalmakat, amelyek nem engedték meg ragyogni. Hagyd magadnak, hogy végre szép legyen.

Comments
  1. Bálint
    30.07.2015

    A teljes szín zöld színe szép. Nem túl világos, de ugyanakkor nem komor. Ha a megfelelő árnyalatot választja, a zöld majdnem mindenkinek megfelel. Már 3 zöld ruhája van a szekrényemben, de többre van szükségem.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok